Facebook

popusti & akcije kuponi

Home / Žensko zdravlje / 11 stvari koje dokazuju da ste ODLIČNE u krevetu

11 stvari koje dokazuju da ste ODLIČNE u krevetu

Žensko zdravlje
Nameštaj | Žensko zdravlje | 11 stvari koje dokazuju da ste ODLIČNE u krevetu
11 stvari koje dokazuju da ste ODLIČNE u krevetu

Suprotno popularnom verovanju, ne morate da znate praktično znanje 52 seks poze koje možete naučiti u raznim literaturama ili erotskim filmovima. Umesto toga, seksualno znanje podrazumeva mnogo realnije faktore koji garantuju da ste vi odlični u krevetu.

 

Predstavljamo vam 11 stvari koje dokazuju da ste vi odlični u krevetu:

 

1. Nikada ne osuđujete

 

"Bilo da ste upravo čuli fantaziju svog partnera ili ste upravo shvatili koja je vaša, važno je biti otvoren prema različitim željama i potrebama partnera", kaže seksualni terapeut Ian Kerner. On savetuje da ostavite po strani svoje osude i da više osluškujete svoje telo- odnosno šta vas privlači kod partnera (i obrnuto). Možda ćete okriti neke veoma interesantne stvari koje će unaprediti vaš seksualni odnos..

 

2. Inovativni ste

 

Mi vidimo ruke na kauču, dok vi vidite odličan oslonac za doggie pozu. Ili mi vidimo brushalter, dok se u vašoj glavi javila odlična ideja za igrice (čitaj:vezivanje) u krevetu. "Biti kreativan i stalno tražiti nove načine koje mogu da začine seks je ono ključno što osobu čini odličnim ljubavnikom u krevetu", kaže seksualni terapeut Pejper Švarc, autor knjige Iznenađujuća tajna srećnih parova. Neko ko kaže "hajde, skidaj se" ili "ajde, odmah u ormar" ili nešto što je malo zanimljivije od uobičajenog je odlična stvar u vezi.

 

3. Stalno mislite o seksu

 

I ne mislimo samo pred spavanje ili kada ugledate onog seksi tipa u vašoj teretani. "Seks pored emocionalnog, ima i jak mentalni deo", kaže Kerner. Dakle, obratite pažnju kada imate sunzualnu misao koja se slučajno javi tokom dana- i ne odbacujte je. Dozvolite sebi da se osećate seksi i posmatrajte šta je sve intrigantno što vas okružuje.

 

4. Stavljate tuđe potrebe iznad svojih

 

Razvijeni osećaj saosećanja u krevetu može da vaš seksualni odnos podigne na viši nivo. Ne predlažemo da se uvek fokusirate na drugu osobu (na kraju keajeva, vaš orgazam je takođe bita!) ali može biti odlično da se posvetite zadovoljenju partnera, s vremena na vreme. Možda je jutro omiljeni period kada vaš dečko voli da ima seks, ili mu je omiljena misionarska poza, kojoj prethodi dobra i zanimljiva predigra? Važno je da tretirate partnera, onako kako biste želeli da on vas tretira. Obećavamo vam da će to dodati odlične rezultate.

 

5. Probali biste sve (bar jednom)

 

"Teško je biti dobar u krevetu ako samo radite ono što znate i ne želite ništa novo da probate", kaže Švarc. Ne morate da isprobate neke vratolomije, ali trebalo bi da se fokusirate na zabavne stvari. U slučaju da vaš partner želi da imate trojku, a vi niste zainteresovani, onda je sasvim opravdano reći "ne". Ali kada je reč o novim trikovima, načinima i tehnikama, savetujemo vas da uvek budete raspoloženi za praktikovanje.

 

6. Uživate kada ste sami

 

Ne mislimo na gledanje filmova, već na vašu vaginu. Neko ko voli svoje telo i zna šta čini dobrog ljubavnika u krevetu, uživaće više u seksualnom odnosu. Žene ponekad zaborave koliko je zabavna i prijatna mastrubacija, ili smatraju da će ih ona učiniti manje zainteresovanim za seks, a upravo je suprotno. Isprobajte razne načine mastrubacije, a ako primetite da ste zanemarili svog partnera, pravo je vreme da mu pružite vizuelan doživljaj, pozivajući ga da uživa u gledanju.

 

7. Imate samopozudanja

 

Razmislite o najboljem seksu koji ste ikada imali- šanse su da je vaš partner bio strastven, entuzijastičan i zračio je seksipilom. Mi smo spremni da se kladimo da nije brinuo o svom telu, pazeći da su sva svetla ugašena, ili se žalio na svoj stomak. Rekli smo više puta i ponovićemo sada: Samopouzdanje je najseksi stvar koju možete posedovati. Neko ko kaže "ja sam svakako uvek seksi", sigurni smo da veruje u te reči.

 

8. Znate kada treba glasno da uzdišete

 

Totalna opuštenost i u nekim trenucima puštanje glasa je ono što muškarci obožavaju. Na kraju krajeva, to je potvrda da rade pravu stvar. Muškarci su rekli da jedna stvar koji oni žele da njihova partnerka uradi tokom seksa je da napravi malo buke. Muškarci nisu uvek sigurni šta žene žele i da li uživaju, a upravo seksi glasom im ona daje pravac kako i šta da rade. Možete korisititi i fraze poput: jače, sporije ili tačno tu.

 

9. Spontani ste

 

Kada smo pitali prave muškarce o najboljoj stvari koje žena može da uradi tokom seksa, jedna stvar je defintivno bila favorit: preuzimanje uloge i rađenje neke nove, iznenađujuće i spontane stvari. Od buđenja i pružanja oralnog seksa, ili čekanja u krevetu u seksi donjem vešu, zbog ovih malih stvari muškarci su u stanju da odmah polude.

 

10. Imate vitko telo

 

Istraživači su dokazali da biti fizički vitak i aktiv je veliki afrodizijak za žene, koji se odražava na same aktivnosti u krevetu. Na primer, vežbe povežavaju moć fokusiranja i pažnje, prijaju libidu i poboljšavaju samu izdržljivost, i pomažu u podizanju samopouzdanja. Dakle, povećajte dužinu i težinu treninga.

 

11. Možete da se nasmejete sebi

 

Neko ko je odličan u krevetu može da vidi zabavu i humor u svako situaciji, zato što bi seks trebao da podrazumeva dobro ispunjeno vreme. Kako seksualni eksper Logan Levkof kaže: "Možda se ne možete setiti najjačeg orgazma koji ste ikada imali, ali setićete se momenta kada ste pali sa ivice kreveta, neprijatnih zvukova, ili lošeg položaja- ali ako možete da se nasmejate tim malim neprijatnostima, to znači da ste veoooma dobri u krevetu."

Kontaktirajte nas putem društvenih mreža

Korisni linkovi

Health
Health | Uređenje doma | Nameštaj
best health
best health | Uređenje doma | Nameštaj
mens health
mens health | Uređenje doma | Nameštaj
natural pharmacy
natural pharmacy | Uređenje doma | Nameštaj
womens health
womens health | Uređenje doma | Nameštaj
naturals health
naturals health | Uređenje doma | Nameštaj
pharmacy times
pharmacy times | Uređenje doma | Nameštaj
prevention
prevention | Uređenje doma | Nameštaj
shape
shape | Uređenje doma | Nameštaj
total health
total health | Uređenje doma | Nameštaj