Facebook

Home / Ljubav i Sex / 10 najvećih grešaka koje žene prave u vezama

10 najvećih grešaka koje žene prave u vezama

Ljubav i Sex
Nameštaj | Ljubav i Sex | 10 najvećih grešaka koje žene prave u vezama
10 najvećih grešaka koje žene prave u vezama

Iako ćete sigurno od prijateljica čuti kako su uglavnom momci krivi za raskide, za manjak osećanja, pažnje...činjenice su drugačije. Zapravo, prema američkom ekspertu za veze Dejvu Eliotu žena svojim postupcima mogu ohladiti muškarca i učiniti da se on ponaša nezainteresovano i hladno.

 

Pogledajte sledećih 10 ženskih grešaka koje mogu biti smrt za vašu vezu

 

Ne cenite sebe

 

Ovo je jedan od najčešćih problema. Da li “jurite” za momcima koji se ne ponašaju prema vama onako kako zaslužujete? Da li vas stalno privlače nedostupni momci? Da li se plašite da tražite ono što zaslužujete? Da li se nadate da će se on jednog dana promeniti? Ukoliko je odgovor na sva pitanaj DA, dobordošli u klub, ne brinite, niste same. Jednostavno rečeno, vi ne umete da cenite sebe!

 

Da li će muškarac umeti da ceni ženu koja ne ume da ceni sebe, odgovor je naravno NE.

 

Pre nego što uplovite u vezu morate izgraditi čvrstu vezu sa sobom, svojim potrebama. Morate zadržati stav i naučiti ga da vas ceni onako kako zaslužujete.

 

Preuzeli ste svu mušku energiju

 

Vremena se menjaju, društevene norme se menjaju, ali ono što ostaje je muška želja da ostane muškarac. Većina uspešnih žena koje su duži vremenski period same, nauče da budu sebi i lepša i jača polovina. Problem nastaje kada zaista pronađu svoju jaču polovinu i ne umeju da izađu iz uloge. Muškarac će se u ovom odnosu osećati suvišno i na kraju će poželeti da pobegne iz takvog odnosa.

 

Vi jednostavno ne razumete muškarce

 

Dame koje razumeju kako funkcioniše muški pol, koje ih cene i izbegavaju prigovaranja i svađe imaju velike šanse da zaista žabu pretvore u princa. U suprotnom, žene koje osuđuju, šire svoje frustracije i traže dlaku u jajetu mogu savršenog princa pretvoriti u najljigavijeg žabca koji će pobeći od vas. Žene su komplikovanija bića od muškaraca i zato ih ne treba posmatrati iz istog ugla. Ukoliko umete dovoljno da inspirišete muškarce, oni će vam i te kako služiti i biti verni.

 

Želite da ga promenite

 

NIšta više neće isfrustrirati muškarca od žene koja će gledati na njega kao na prijekat koji treba da se popravi.

 

Ljudi žele da budu cenjeni i prihvaćeni zbog svoje ličnosti i pojave. Ukoliko vam se ne sviđaju njegove osobine, način oblačenja, ponašanja zašto pokušavate da budete sa njim? Ili prihvatite nekoga takvog kakav jeste ili pronađie osobu koja će vam uglavnom odgovarati. Svaki put kad poželite nekoga da menjate postavite sebi pitanje: "Da li bih želela da mene neko menja?"

 

P.S. Sugestije oko mode i stila su opravdane jer nam je svima jasno da momci ponekad nemaju čulo ukusa.

 

Ne cenite sitnice koje čini za vas

 

Suprotnost ženama koje ne umeju da cene sebe su dame koje su toliko skocentrisane na sebe i “svoju vrednost”.

 

One ne cene njegovo vreme, ni trud, već su samo skocentrisane na sopstvene potrebe. Žele pažnju, poklone, trud, ali ne uzvraćaju istom merom jer smatraju da nema potrebe i das u one te koje treba zadovoljiti u svakom smislu.

 

Veza je odnos u kome obe strane zaslužuju podnjednako pažnje, ljubavi, iznenađenja..

 

Drama Queen

 

Kao što smo već spomenuli, muškarci su jednostavna bića koja žele da je svet lakše mesto za život i žele da budu opušteni dokle god mogu. Ne vole svađe, ni dramatične situacije, a ukoliko ih dovedete do tih situacija nemojte vas začuditi ukoliko u raskidu vide jedino rešenje.

 

Nemate poverenja

 

Ukoliko muškarac razmišlja o budućnosti sa vama, on mora da vam veruje da ćete mu čuvati leđa kao što će i on vaša. Dakle, poverenje je jedna od najbitnijih stvari i temelje bez koje nijedan odnos neće uspeti.

 

Previše brzo definišete vaš odnos

 

Ovo je možda jedna od najčešćih ženskih grešaka koja se iznova I iznova ponavlja. Posle samo jednog poljupca, izlaska ili seksualnog osnosa žene se automatski prenose u “vezu”.

 

Međutim , veza podrazumeva samo fizički odnos. Muškarci se teže odlučuju za ovaj korak i njima fizički kontakt nije odmah i znak da ste nešto počeli. Tako da budite pažljivi pri definisanju veze i nemojte insistirati na nečemu, ukoliko je druga strana hladna i nezainteresovana.

 

Loš seks

 

Da se ne lažemo, seks je bitan i jednoj i drugoj strani. I naravno da se ne očekuje da budete najiskunije i najbolje u krevetu kako bi došle do nečijeg srca. Nemaštovitost, mrzovolja, foliranje i izbegavanje su stvari koje će svakog muškarca odbiti i ohladiti. Dovoljno je samo da uživate i otvoreno priznate šta prija, a šta ne kako se strast ne bi prebrzo ugasila.

 

Ne inspirišete ga za budućnost

 

Možda momci ne pričaju i ne planiraju budućnost kao žene, ali se naravno zapitaju "Šta dalje",posle određenog vremenskog perioda. Ukoliko st eveć napravili prethodnih 9 grešaka, sigurno će vaš voljeni budućnost provesti daleko od vas.

Kontaktirajte nas putem društvenih mreža

Korisni linkovi

Health
Health | Uređenje doma | Nameštaj
best health
best health | Uređenje doma | Nameštaj
mens health
mens health | Uređenje doma | Nameštaj
natural pharmacy
natural pharmacy | Uređenje doma | Nameštaj
womens health
womens health | Uređenje doma | Nameštaj
naturals health
naturals health | Uređenje doma | Nameštaj
pharmacy times
pharmacy times | Uređenje doma | Nameštaj
prevention
prevention | Uređenje doma | Nameštaj
shape
shape | Uređenje doma | Nameštaj
total health
total health | Uređenje doma | Nameštaj